Γιατι εμάς

Γιατί στο M.S.C

Γιατί οι σπουδές έχουν νόημα όταν συνδέονται με την επαγγελματική αποκατάσταση. Γιατί οι σπουδές Δημοσιογραφίας δεν είναι μια θεωρητική κατασκευή που διευρύνει τον κύκλο των γενικών γνώσεων. Είναι εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στις ανάγκες που εμφανίζει σήμερα και θα εμφανίσει αύριο η αγορά εργασίας. Γιατί η εξέλιξη του επαγγέλματος απαιτεί νέες δεξιότητες. Σήμερα -κι αυτή είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη- ο δημοσιογράφος είναι αναγκασμένος να κάνει επιπλέον την δουλειά του εικονολήπτη και του μοντέρ.

Πάει στον χώρο που εξελίσσεται το γεγονός και το τραβάει με την κάμερα του κινητού του, το μοντάρει και το ανεβάζει στο σάιτ ενώ γράφει και το κείμενο. Για να διεκδικηθεί μια θέση εργασίας στις μέρες μας απαιτείται αυτός που θα την καλύψει να συνδυάζει τις παραπάνω γνώσεις. Να είναι συμβατός με τις νέες τεχνολογίες και να τις χειρίζεται άνετα και με ταχύτητα. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της δημοσιογραφικής αγοράς εργασίας και προετοιμάζουμε έτσι τους νέους δημοσιογράφους για να μπορούν να τις καλύψουν.

Ταυτόχρονα, έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με συγκεκριμένα και διαφορετικά μεταξύ τους ΜΜΕ ώστε οι σπουδαστές μας να κάνουν πρακτική εξάσκηση εκεί που αύριο είναι πιθανό να ξεκινήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους. Στο M.S.C διαμορφώσαμε το Πρόγραμμα Σπουδών με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος. Να γιατί οι σπουδές στο M.S.C είναι η καλύτερη επιλογή.