ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Πέτρος Πολυχρονίδης
Πέτρος Πολυχρονίδης

Με καταγωγή από την Ν.Βύσσα του Έβρου, ο γεννηθείς το 1978 Πέτρος Πολυχρονίδης κατάλαβε νωρίς, ότι την μπάλα δεν την πετύχαινε με χέρια ή πόδια ούτε έπειτα από αίτηση. Το αθλητικό ρεπορτάζ υπήρξε η μοναδική του διέξοδος ώστε να παραμείνει κοντά στα sports και εκεί τα κατάφερε καλύτερα.

Από το 1996 και μετά από επαγγελματική εργασία στα αθλητικά τμήματα 4 καναλιών, 5 ραδιοφωνικών σταθμών, 2 εφημερίδων και 2 μεγάλων ιστοσελίδων, στο μόνο άθλημα που δεν αξιώθηκε να κάνει ρεπορτάζ είναι το Quidditch και αυτό γιατί δεν έγινε ποτέ δεκτός από την ομοσπονδία του Hogwarts και τον κομισάριο Dumbledore.

Προσάρμοσε το χιούμορ μέσα στο αθλητικό ρεπορτάζ και το 2014 το STAR channel τον επέλεξε ως host του δημοφιλούς οικογενειακού παιχνιδιού «Ο Τροχός τη Τύχης», το οποίο παρουσιάζει μέχρι και σήμερα, ταυτόχρονα με άλλες παραγωγές του καναλιού. Παράλληλα συνεχίζει για 25 σεζόν να βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα. Τα τελευταία τρία χρόνια ως παραγωγός του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού «Δρόμος 89,8».

Το 2016, δημιούργησε την εταιρία ZMAK Pro-Wrestling Entertainment που διεξάγει τα μηνιαία events επαγγελματικής πάλης του ZMAK, στα οποία είναι παραγωγός. Επίσης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης συντονίζει και παρουσιάζει επαγγελματικά events, forums και καλλιτεχνικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας την ίδια στιγμή να είναι καλός πατέρας δύο παιδιών και σωστός σύζυγος.